Sorteer op:ECO zonnebrillen

Bedrukte duurzame zonnebrillen

Bescherm uw ogen tegen de felle zon met een bedrukte duurzame zonnebril. Zonnebrillen worden steeds vaker het hele jaar door gebruikt. Zowel in de zomer, lente als herfst wordt een zonnebril regelmatig opgezet tegen de felle of laagstaande zon. Als bedrijf is het inzetten van een zonnebril als relatiegeschenk dus zeker een goede zet. Een relatiegeschenk dat voor klanten een functionele waarde heeft wordt namelijk vaak extra gewaardeerd. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan zonnebrillen die allemaal gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. Door een milieubewust geschenk cadeau te doen zorgt u niet alleen voor een lach op het gezicht van uw klanten, maar u helpt ook het milieu een handje. Het bestellen van duurzame zonnebrillen is dus gegarandeerd een goed idee. U bestelt de eco zonnebrillen al vanaf een kleine oplage voor een zeer scherpe prijs online via onze website. 

Eco zonnebrillen bedrukken

Maak de duurzame zonnebrillen een nuttig promotiemiddel voor uw bedrijf door ze te voorzien van een bedrukking. Wilt u uw bedrijfsnaam of logo op de zonnebrillen bedrukt hebben? Of liever een ander ontwerp? Alles is mogelijk! Wanneer u de perfecte zonnebril in onze webshop heeft gevonden heeft u de optie om voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend via onze website. 

Duurzame zonnebril bestellen

Zoekt u een functioneel relatiegeschenk om uw klanten cadeau te doen? Of heeft u een beurs of evenement gepland staan waar u een leuk give-away geschenk voor zoekt? Een duurzame zonnebril is dan het perfecte product. Naast het feit dat een eco zonnebril een erg functioneel geschenk is, is ook de duurzaamheid een erg positief aspect. Wanneer u een duurzame zonnebril inzet straalt u meteen het duurzame beleid van uw bedrijf uit. Milieuvriendelijkheid is een belangrijk aspect de laatste jaren waardoor je met een duurzame zonnebril altijd een goede keus maakt!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01