Appel met Logo

\"\"

Gezond, opvallend en promotioneel, dat is de appel met logo. De bedrukbare appel heeft de gave iedereen in de omgeving te insprireren. De appel met logo is zo opvallend en verantwoord dat het op beurzen als relatiegeschenk weggegeven word. De appel met opdruk is een ideaal relatiegeschenk om weg te geven aan de klant of het personeel omdat het verantwoord, gezond en promotioneel is voor uw bedrijf. De appel met gravure zal uw bedrijf van zijn beste kant laten zien. Kinderen, volwassenen, op school of op kantoor, overal zal de appel met logo de aandacht trekken.

De promotionele red prince appel kan bedrukt worden met de naam of het logo van uw bedrijf. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken zichtbaar op de reclame appel. De eetbare bedrukking maakt de appel met logo nog specialer als relatiegeschenk dan alle andere relatiegeschenken. De duurzame appel met logo is het ideale relatiegeschenk voor al uw zakelijke relaties.

Bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw appel met logo voor maar €1.37 per stuk.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Appel met Logo? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01