Bamboe bordjes

Erg populair onder de bamboe geschenken zijn de bamboe bordjes. Deze rubytec\'s panda bamboe bord is de eco-vriendelijke variant van de plastic tafelbordjes. Deze bordjes zijn erg vervuilend voor het milieu, waar dat met bamboe bordjes een stuk minder het geval is. Deze eco bordjes worden geproduceerd van natuurlijke restmaterialen. Ze komen in verschillende kleuren, waardoor u altijd iets naar uw wens kan vinden bij ons. Mocht u toch op zoek zijn naar een andere kleur, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. De hoge kwaliteit van de bordjes zorgt ervoor dat u of uw bedrijfsrelatie lang van de borden kunnen genieten. Het is bij ons mogelijk om de borden te laten bedrukken met uw logo en bedrijfstekst. Iedereen die uw borden gebruikt zal ook weer uw logo zien, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Aangezien borden iedere dag weer gebruikt worden, zal deze promotie extra effectief zijn! Iedere keer als ze gaan dineren komt uw logo weer voorbij. Met dit duurzame geschenk zal uw promotie duurzaam zien, iets waarmee u als bedrijf zeker aan kan komen. De planeet lijdt niet onder de productie noch onder het weggooien ervan. Niet geschikt voor in de magnetron.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bamboe bordjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01