Bamboe calculators

Bamboe calculators zijn geweldige en zeer duurzame relatiegeschenken. Een bamboe calculator werkt precies als elke andere calculator en heeft verschillende functies. De bamboe calculators berekenen in een oogwenk uw som. Bamboe is de snelst groeiende plantsoort ter wereld die zich makkelijk aan een klimaat aanpast. Bamboe is zowel op warme plekken als hoge bergtoppen te vinden. Doordat bamboe overal en snel groeit is het een haast onuitputtelijke bron.

De bamboe calculators zijn te bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. De bedrukte bamboe calculator zal opvallen waardoor uw bedrijfskenmerken worden gezien. De naamsbekendheid en het aantal klanten van uw bedrijf zullen sterk stijgen. Bekijk hier onze bamboe en andere duurzame calculatorsSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bamboe calculators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01