Bamboe Fotolijstjes

\"\"

Het bamboe fotolijstje is een prachtig relatiegeschenk waarmee u al uw foto\'s in een slide-show voorbij ziet komen. Het bamboe fotolijstje is ideaal voor op uw bureau in uw kantoor. Zo hebt u met het fotolijstje van bamboe altijd uw persoonlijke betekenissen in het zicht. Het bamboe fotolijstje is niet alleen geweldig om te hebben, maar ook om weg te geven is het milieuvriendelijke bamboe fotolijstje een leuk relatiegeschenk. Het duurzame bamboe fotolijstje is voor bijvoorbeeld banken een geweldig relatiegeschenk om aan het personeel of de klant weg te geven. Zoals alle bamboe relatiegeschenken is ook het bamboe fotolijstje zeer milieuvriendelijk.

Het eco bamboe fotolijstje laat niet alleen uw persoonlijke foto\'s zien. Ook bedrukken wij uw bedrijfskenmerken op het duurzame bamboe fotolijstje zodat die zichtbaar zijn. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo bedrukken wij op het milieuvriendelijke fotolijstje van bamboe. Zo kunt u met een geweldig relatiegeschenk uw bedrijf optimaal promoten terwijl u ook vriendelijk bent voor het milieu.

Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bieden u een ruim assortiment aan milieuvriendelijke relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bamboe Fotolijstjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01