Bamboe pennen

Bamboe pennen zijn prachtige en functionele relatiegeschenken. Een bamboe pen ligt goed in de vingers bij het schrijven waardoor u niet hard hoeft te drukken. Met de bamboe pennen kunt u ontspannen schrijven. Bamboe is een haast onuitputtelijke bron doordat het overal groeit. Deze pennen zijn daarom ook 100% milieuvriendelijk. De bamboe pen is voor u het perfecte relatiegeschenk om te beginnen met groen leven.

Bamboe pennen kunnen worden bedrukt met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Met de bedrukte bamboe pennen valt uw bedrijf erg op en zal de naamsbekendheid groeien. De duurzame bamboe pennen zijn geweldige producten om als relatiegeschenk aan uw klanten en personeel te geven.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bamboe pennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01