Biologisch afbreekbare relatiegeschenken

\"\"\"\"\"\"Klik op afbeelding voor het product.

Wat zijn biologisch afbreekbare relatiegeschenken? Relatiegeschenken die zijn gemaakt van corn starch oftwel maiszetmeel plastic zijn biologisch afbreekbaar. Biologisch afbreekbaar wil in duidelijke termen zeggen composteerbaar. Alles is biologisch afbreekbaar als je maar lang genoeg wacht. De relatiegeschenken met de titel biologisch afbreekbaar composteren sneller dan anderen materialen en stoffen. Hoe sneller plastic composteerd, des te zuiniger het plastic voor het milieu is. Onze biologisch afbreekbare relatiegeschenken zoals de biologisch afbreekbare nietmachine zijn uiterst duurzaam en helpen een handje tegen vervuiling van het milieu.

Alle biologisch afbreekbare relatiegeschenken uit ons assortiment zijn te bedrukken. Met een bedrukt biologisch afbreekbaar relatiegeschenk bent u vriendelijk voor het milieu, uw portemonee en voor uw bedrijf. Een relatiegeschenk van biologisch afbreekbare stoffen met bedrukking is een geweldig relatiegeschenk voor de zakelijke relatie.

Kijk op www.duurzame-relatiegeschenken.com voor meer biologisch afbreekbare relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Biologisch afbreekbare relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01