Business tas

\"\"

\"\"          \"\"

 

Bent u op zoek naar een originele business tas? Kijk dan eens naar onze business tas. Onze business tas heeft een prachtig uiterlijk en is uitermate geschikt voor beurzen en congressen. De business tas, ook wel documenten tas genoemd, is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor de zakelijke relatie. Als ondernemer wil je natuurlijk goed voor de dag kunnen komen met een business tas. Al onze zakelijke tassen zien er prachtig uit waardoor u er goed voor de dag kunt zien.  Verras uw zakelijke relatie met een prachtige business tas als relatiegeschenk.

Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com kunnen uw duurzame business tas een uniek uiterlijk geven door uw bedrijfskenmerken of promotionele tekst op de zakelijke tas te bedrukken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de business tas van duurzame materialen. De bedrukte business tas kan uw bedrijf optimaal promoten waardoor uw naamsbekendheid zal stijgen. Reclame maken met een bedrukt relatiegeschenk als de business tas is simpel, effectief en betaalbaar. Tijd voor actie, bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com de bedrukbare business tas voor een eerlijke prijs.

Klik hier voor meer zakelijke tassen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Business tas? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01