Card Folded

\"\"

De card folded met zonnebloem is een erg leuke kaart om weg te geven aan de echte tuinliefhebbers. In de card folded zit een zakje met zonnebloem pitjes die u kunt planten en zo een zonnebloem kunt laten groeien. De folded card met zonnebloem pitjes is weg te geven als relatiegeschenk aan uw klanten of personeel. Dit relatiegeschenk is het perfecte cadeau om weg te geven als tuinbedrijf aan de klant of uw personeel.

De Card Folded sunflower kunt u uiteraard laten bedrukken met uw bedrijfskenmerken, promotietekst of slogan. Heeft uw bedrijf de wens om de naamsbekendheid te vergroten? Dan is dit uw kans. Wij bedrukken uw bedrijfsnaam, slogan of logo op de card folded en u geeft het als relatiegeschenk weg. Niemand zal de bedrukking op de card folded ontgaan waardoor uw bedrijfskenmerken in het zicht komen. Laat deze kans niet schieten en bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw bedrukbare gevouwen kaart.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Card Folded? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01