Citizen Green

www.duurzame-relatiegeschenken.com zoekt altijd naar kwalitatieve en innovatieve promotieartikelen met een ‘groen’ tintje. De distributiepartner van Citizen Green in Nederland is www.duurzame-relatiegeschenken.com . Citizen Green is een project van het Franse bedrijf Bewear en is een voorloper van duurzame promotieartikelen in de Benelux. Hoogwaardige kwaliteit en innovatie staat voorop bij Citizen Green, www.duurzame-relatiegeschenken.com heeft als exclusieve vertegenwoordiger van Citizen Green in Nederland de zelfde ambities als Citizen Green. Het uitgangspunt van www.duurzame-relatiegeschenken.com is het altijd proberen te verduurzamen en innoveren van milieuvriendelijke promotieartikelen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Citizen Green? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01