Duurzame Beker Dispensers

 

De duurzame kartonnen bekers zijn te leveren met duurzame dispenser. De eco dispenser is perfect voor op kantoor. U hoeft niet ver te lopen om een duurzame kartonnen beker te pakken. De duurzame kartonnen beker dispenser is te bevestigen aan muren en wanden. De milieuvriendelijke dispenser is ideaal om weg te geven als relatiegeschenk aan de zakelijke relatie.

De duurzame dispenser is te personaliseren met uw bedrukking. Wij voorzien uw eco dispenser met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Reclame maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de bedrukte duurzame kartonnen beker dispenser als relatiegeschenk. Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bieden u alleen de beste eco relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Duurzame Beker Dispensers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01