Duurzame koeltassen

Duurzame koeltassen zijn prachtige relatiegeschenken met een zeer nuttige functie. Kampeerders maken regelmatig gebruik van eco koeltassen waardoor veel mensen de eco koeltas zien. De milieuvriendelijke koeltassen uit ons assortiment zijn gemaakt van PVC-vrij materiaal. Doordat er geen PVC materiaal in de duurzame koeltassen zitten, zijn de duurzame koeltassen zeer milieuvriendelijk. De milieuvriendelijke koeltassen zijn ideale relatiegeschenken om weg te geven aan kampeerders of reizigers.

De milieuvriendelijke koeltas is te voorzien van uw promotietekst. Wij plaatsen uw tekst of logo op de eco koeltas. De bedrukte eco koeltassen worden gezien waardoor uw bedrijfskenmerken erg opvallen. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal met de bedrukte duurzame koeltassen sterk stijgen. Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bieden onze klanten de beste milieuvriendelijke relatiegeschenken voor een eerlijke prijs. Ons doel is om u en uw relaties dichter bij elkaar te brengen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Duurzame koeltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01