ECO Koffiemokken

\"\"

De eco koffiemok brengt diepgang bij het drinken van koffie. Bij het drinken uit de milieuvriendelijke koffiemok bent u milieubewust bezig. Per week word er 1000 tot 2000 kilo plastic bekertjes weggegooid. Door koffie te drinken uit de ECO koffiemok gaat u het gebruik van plastic bekertjes automatisch tegen. Met de duurzame eco koffiemok hebt u een geweldig relatiegeschenk voor de klant of het personeel. Vooral voor autobedrijven is de eco koffiemok een passend relatiegeschenk om weg te geven aan de klant of het personeel.

De milieuvriendelijke koffiemok is ideaal voor uw bedrijf om als promotiemiddel te gebruiken. Wij bedrukken de bedrijfsnaam, slogan of logo op het eco koffiemok. De bedrukte eco koffiemok zal de aandacht in de omgeving trekken waardoor uw bedrijfskenmerken herkend zullen worden. Met de bedrukte duurzame koffiemok hebt u zowel een geweldig relatiegeschenk als een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf in één product. Bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw goedkope eco koffiemok.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ECO Koffiemokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01