Eco Notepad Houder

\"\"

De Eco Notepad Houder is uitgerust met 100 bruine blaadjes en 50 ivoor blaadjes. Ook zit er een balpen met zwarte inkt bij de Eco Notepad Houder inbegrepen. De Eco Notepad Holder is een ideaal relatiegeschenk voor al uw zakelijke relaties. De duurzame Notepad Houder relatiegeschenk is al een erg populair relatiegeschenk bij banken. Verras uw personeel of klanten met de Eco Notepad Houder als relatiegeschenk en laat een onvergetelijke indruk achter.

De Eco Notepad Houder gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf? Dat kan, wij bedrukken de duurzame Notepad Holder met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Zodra u de bedrukte notepad holder als relatiegeschenk weggeeft maakt u direct reclame voor uw bedrijf. Er is geen makkelijkere manier om reclame te maken voor uw bedrijf dan met een bedrukt relatiegeschenk. De bedrukbare Eco Notepad Houder is het perfecte relatiegeschenk voor al uw zakelijke relaties.

Vragen? Kijk dan voor meer informatie op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Eco Notepad Houder? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01