Fleece dekens Eco

\"\"

Het fleece deken eco is een erg milieuvriendelijke deken. Waarom? De eco fleece deken is gemaakt van gerecycled plastic. De milieuvriendelijke fleece deken is erg dun waardoor het gemakkelijk om het lichaam te binden is, zodat het u snel van warmte kan voorzien. De duurzame fleece deken bestaat er zowel met imprint als zonder imprint waardoor een fleece deken veel verschillende uiterlijken kan hebben. Het fleece deken eco is ideaal om als relatiegeschenk weg te geven aan de klant of het personeel. Vooral voor bedrijven binnen de huis en tuin decoratie is het eco fleece deken een passend relatiegeschenk.

Het fleece deken eco is te bedrukken of borduren met uw bedrijfskenmerken. Omdat de bedrukking op het fleece deken eco er snel afgaat, raad ik u aan om het eco fleece deken te laten borduren. Uw promotietekst, bedrijfsnaam of bedrijfslogo borduren wij op uw duurzame fleece deken. Met de geborduurde fleece deken van gerecycled plastic als relatiegeschenk kunt u uw bedrijf optimaal promoten. Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bieden u een ruim assortiment aan promotionele duurzame relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Fleece dekens Eco? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01