Gas Bespaarder

\"\"

De gas bespaarder is een relatiegeschenk dat voorverwarmd water naar uw vaatwasser leidt. Doordat uw vaatwasser zelf het water niet meer hoeft te verwarmen bespaard u met uw vaatwasser zowel gas als geld. De gas bespaarder is een ultiem relatiegeschenk om weg te geven aan uw klanten of personeel. Als bedrijf in witgoed is de gas bespaarder een geweldig relatiegeschenk. De ontvangers van de gas bespaarder relatiegeschenk zullen u altijd dankbaar blijven en zullen bij uw bedrijf terugkeren.

De gasbespaarder is ook te gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf. Stel u bezit een bedrijf in de witgoed en u wilt meer naamsbekendheid maar u weet niet hoe, dan kunt u met een relatiegeschenk uw bedrijf optimaal promoten. Wij bedrukken namelijk uw bedrijfsnaam, slogan of logo op de gas bespaarder. Ook uw promotietekst is op de gasbespaarder te bedrukken. Zo kunt u met de bedrukte gas bespaarder uw bedrijf laten zien voor een groter publiek. Een bedrukt relatiegeschenk is vaak het beste promotiemiddel.

Bestl hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw gasbesparende relatiegeschenken en laat uw bedrijf zien!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Gas Bespaarder? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01