Houten Vogelhuisjes

\"\"

Dit houten vogelhuisje is een prachtig relatiegeschenk voor elke tuinliefhebber. Voor bedrijven binnen de tuin sector zoals tuinbedrijven, is het duurzame houten vogelhuisje een passend relatiegeschenk. Als tuinbedrijf kunt u uw klanten en personeel verrassen met een prachtig eco houten vogelhuisje als relatiegeschenk. Met het milieuvriendelijke vogelhuisje laat u zien dat uw bedrijf een hart voor de natuur heeft.

Met het duurzame vogelhuisje kunt u uw bedrijf optimaal promoten. Wij bedrukken de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op het vogelhuisje van hout. Wanneer u het eco vogelhuisje weggeeft zullen de kenmerken van uw bedrijf onder de ogen komen van een groter publiek. Uw naamsbekendheid zal met het bedrukte houten vogelhuisje sterk groeien. Met het vogelhuisje van hout laat u zien te willen groeien met uw bedrijf. Ook zal uw bedrijf met het vogelhuisje van hout van www.duurzame-relatiegeschenken.com gezien worden als duurzaam bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Vogelhuisjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01