iPad Toetsenbord

\"\"

Vette vingers op uw iPad? Dat kunt u voorkomen met het iPad toetsenbord. U hoeft met het iPad toetenbord niet meer met uw vettige vingers op het scherm van uw iPad te typen. Zeer gemakkelijk, hygiënisch en zeer duurzaam. Het duurzame toetsenbord maakt door middel van bluetooth contact met uw iPad, iPhone, Samsung Galaxy of PDA. Al deze genoemde producten zijn met het iPad toetsenbord relatiegeschenk te bedienen. Het toetsenbord voor de iPad is een prachtig relatiegeschenk om weg te geven aan de klant of het personeel. Het iPad toetsenbord is erg populair bij telefoonwinkels.

Het iPhone toetsenbord is net als alle andere relatiegeschenken uit het assortiment van kantoorartikelen te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Het iPad toetsenbord kan als promotiemiddel een groot publiek interesseren waardoor uw naamsbekendheid sterk stijgt. Het bedrukte duurzame iPad toetsenbord zal uw bedrijfsnaam, slogan of logo op zijn best laten zien. Ook uw promotietekst is te bedrukken op het iPhone toetsenbord relatiegeschenk. Wilt u ook uw bedrijf laten zien? Bestel dan hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw bedrukbare iPad toetsenbord een geef het als relatiegeschenk weg aan uw klanten of personeel.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor iPad Toetsenbord? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01