Jagerthee mokken

\"\"

Heeft u een voorkeur voor de Oostenrijkse keuken? Dan kan Jägerthee niet ontbreken in uw lijstje van favoriete Oostenrijkse dranken. Jägerthee is een mix van rode wijn, rum en verschillende kruiden en moet daarom gedronken worden uit een passende mok. De Jägerthee mokken uit ons assortiment zijn passende mokken om uw Jägerthee nog verrukkelijker te maken. De duurzame Jägerthee mokken zijn prachtige mokken in verschillende kleuren die door middel van het handvat gemakkelijk te gebruiken zijn. De eco Jägerthee mokken zijn ideale relatiegeschenken voor drankhandelaren om weg te geven aan de klant of het personeel.

Een mok is een veel voorkomend product dat een groot oppervlak heeft om te bedrukken. Waarom zou je hem dan niet bedrukken? Wij bedrukken uw Jägerthee mok met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Ook de promotietekst van uw bedrijf kunnen wij op de Jägerthee mokken bedrukken zodat u uw bedrijf optimaal kunt promoten. Reclame is essentiëel voor de naamsbekendheid voor uw bedrijf. Laat deze kans dus niet schieten om op een gemakkelijke wijze uw bedrijf te promoten. Bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw bedrukte Jägerthee mokken en geef ze als relatiegeschenk weg aan de klant of het personeel.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Jagerthee mokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01