Klokken uit natuursteen

\"\"De klokken zijn vervaardigd uit natuurlijk leisteen. Elke leisteen klok is in structuur uitzonderlijk. Hier heeft de natuur haar handschrift achtergelaten. De structuur, insluitingen en aders getuigen van de authenticiteit van een fascinerende natuurlijke product. Met een natuurstenen klok weet u zeker dat u een uniek geschenk in huis haalt. De radio controlled natuursteen klok is een zeer nauwkeurige klok die beschikt over een uurwerk die werkt op een atoomklok en past zich automatisch aan op de zomertijd en wintertijd. Hiermee komt u nooit meer te laat. De collectie klokken is opgedeeld in wandklokken en tafelklokken. Er zijn vele variaties waardoor u zeker kunt slagen bij ons!

We hebben ook enkele weerstations van leisteen waarmee u nauwkeurig de weersomstandigheden in de gaten kunt houden. Ook hierin hebben we enkele keuzes waardoor er altijd wel iets voor u bij is wat voldoet aan al uw wensen.

Een natuurlijk leisteen klok gebruiken als geschenk? Bij ons is het mogelijk! We kunnen door middel van lasergravering een boodschap op de klok zetten. Zo ontstaat er een gepersonaliseerd geschenk die u bijvoorbeeld kunt weggeven aan een goede vriend, collega of familielid. Een natuursteen klok is ook te gebruiken als businessgift. Hiervoor kunnen we uw bedrijfskenmerken zoals uw logo graveren, waardoor deze kan dienen als bedankje aan een bedrijfsrelatie bij een grote order. Ook voor andere gelegenheden kan een klok uit natuursteen met gravure goed dienen als bedrukt relatiegeschenk.

Mocht u nog vragen hebben over een klok uit natuursteen (met bedrukking)? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend. Twijfel dus nooit om er een op te vragen om te zien waar u aan toe bent.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Klokken uit natuursteen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01