Koeltassen

\"\"

De Koeltas is een prachtig relatiegeschenk uit ons assortiment. De duurzame 2 delige Koeltas bestaat uit 2 compartimenten die van elkaar gescheiden zijn. De duurzame koeltas is gemaakt van PVC-vrij materiaal waardoor dit relatiegeschenk zeer milieuvriendelijk is. Uw milieuvriendelijke 2 delige Koeltas is een ideaal relatiegeschenk om weg te geven. De milieuvriendelijke koeltas is uitermate geschikt voor bedrijven in de outoor of kampeer sector om als relatiegeschenk aan de klant of het personeel weg te geven.

U kunt met uw duurzame koeltas optimaal uw bedrijf promoten. De eco 2 delige Koeltas kunnen wij bedrukken met uw promotietekst of bedrijfslogo. Ook de naam of slogan van uw bedrijf kunnen wij op uw duurzame 2 delige Koeltas bedrukken. Uw bedrukte milieuvriendelijke koeltas valt erg op in de maatschappij waardoor uw naamsbekendheid sterk zal groeien. www.duurzame-relatiegeschenken.com staat er om bekend, de beste duurzame relatiegeschenken aan te bieden voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Koeltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01