Kommen van Bamboe

\"\"

De kom van bamboe is een prachtige salade kom voor speciale aangelegenheden. De bamboe saladekom is een ideaal relatiegeschenk voor restaurants om weg te geven aan de klant of het personeel. De duurzame bamboe kom heeft een prachtige uitstraling wat de kom gemaakt van bamboevezels erg opvallend maakt. De kom van bamboe is voor elk gerecht, van salades tot soep, optimaal te gebruiken.

De bamboe kom is uitermate geschikt als promotiemiddel voor uw bedrijf. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo bedrukken wij zichtbaar op de eco bamboe kom. Met de bedrukte duurzame bamboe kom kan iedereen uw bedrijfskenmerken zien waardoor uw naamsbekendheid sterk zal stijgen. De bedrukte kom van bamboe zal nieuwe klanten aantrekken, maar ook uw personeel positief verrassen. De bedrukte bamboe kom van www.duurzame-relatiegeschenken.com is een geweldig relatiegeschenk voor iedere keukenliefhebber.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kommen van Bamboe? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01