Kookschorten

\"\"

De duurzame kookschort is een prachtig relatiegeschenk voor elke keukenliefhebber. De eco kookschort is gemaakt van 100% organisch katoen waardoor deze kook schort zeer milieuvriendelijk is. De milieuvriendelijke kookschort is een geweldig relatiegeschenk voor restaurants om weg te geven aan de klant of het personeel. Laat fantasiën tot leven komen! Geef de milieuvriendelijke kookschort weg als relatiegeschenk.

De eco kookschort is te bedrukken met uw passende promotietekst. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo plaatsen wij goed zichtbaar op de duurzame kook schort van organisch materiaal. De kookschort van milieuvriendelijk materiaal is bedrukt een geweldig promotiemiddel voor uw bedrijf. Iedere voorbijganger zal uw bedrijfskenmerken zien, waardoor uw naamsbekendheid erg sterk zal stijgen. Laat deze kans niet schieten. Bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw bedrukte duurzame kookschort.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kookschorten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01