Kurk tassen

Productomschrijving

Bent u op zoek naar een unieke stoffen draagtas? Dan is de kurk tas zeker iets voor u! Deze tas heeft een 100 procent kurk paneel aan de bodemvoorzijde. De tas heeft een openhoofdvlak en de draaghoogte van de katoenen tas is 26 cm. De kurk tas is gemaakt van katoen met een kurk paneel van 175 g/m2, deze katoenen draagtas is alleen beschikbaar in de kleur naturel. De kurk tassen hebben een gewicht van 100 gram, een hoogte van 41 cm en een breedte van 38 cm.

Kurk tassen bedrukken

Deze kurk tassen kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. Zo kunt u de bedrukte kurk tassen op een leuke manier personaliseren. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo of bedrijfsnaam, een afbeelding of een persoonlijke tekst op de draagtas laten drukken. Op deze manier creëert u een uniek relatiegeschenk dat ook zeker kan dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. U kunt de kurk tassen met logo uitdelen op grote beurzen of evenementen, waardoor uw naam bij veel mensen terecht komt. Zo maakt u dus mensen blij en u maakt op een leuke manier reclame voor uw bedrijf.

Kurk tassen bestellen

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u makkelijk en snel de bedrukte kurk tassen bestellen. Ook bieden wij u de bedrukte kurk tassen aan voor een scherpe prijs. Twijfel niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar uw perfecte relatiegeschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kurk tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01