Lanyards van Bamboe

De lanyard van bamboe met gespen van gerecycled plastic is een zeer veel gebruikt relatiegeschenk. De bamboe lanyard is gemaakt van de plantsoort bamboe. Dat wil zeggen dat de Lanyard van bamboe gemaakt is van de snelstgroeiende plantsoort ter wereld. Om die reden is de bamboe lanyard milieuvriendelijk te noemen. De duurzame lanyard van bamboe is een geweldig relatiegeschenk omdat het altijd en overal van pas kan komen. De eco lanyard gemaakt van bamboe kan in verschillende kleuren en maten gemaakt worden. De milieurvriendelijke bamboe lanyard is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor het personeel of de klant van fietsenwinkels.

De duurzame bamboe lanyard is te bedrukken met je persoonlijke promotietekst. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij zichtbaar op de milieuvriendelijke lanyard gemaakt van bamboe. Met de bedrukking is de eco bamboe lanyard relatiegeschenk absoluut niet te missen. Uw bedrijfskenmerken zullen door het grote publiek gezien worden waardoor uw naamsbekendheid stijgt. Laat nu uw bedrijf zien met de bedrukte eco bamboe lanyard van www.duurzame-relatiegeschenken.com als relatiegeschenk voor de klant of het personeel.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Lanyards van Bamboe? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01