Markeerstiften Eco

\"\"

Overal, in elk kantoor vindt u markeerstiften. De markeerstift eco is om die reden een zeer passend relatiegeschenk voor elke kantoor medewerker. De eco markeerstift is gemaakt van gerecyclede CD hoezen. Om die reden is de eco markeerstift niet alleen functioneel maar ook erg milieuvriendelijk. De duurzame markeerstift eco is een prachtig relatiegeschenk voor uw personeel of de klant. De milieuvriendelijke markeerstift is een ideaal relatiegeschenk voor banken of andere bedrijven met kantoormedewerkers. De eco markeerstift is een prachtig kantoor artikel wat dagelijks gebruikt word.

De markeerstift eco is ideaal te gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de eco markeerstift. Het grote oppervlak van de markeerstift relatiegeschenk is ideaal te gebruiken voor de bedrukking van uw bedrijfskenmerken. Door de bedrukte markeerstift eco van www.duurzame-relatiegeschenken.com kunt u uw bedrijf optimaal onder de ogen brengen van een groter publiek.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Markeerstiften Eco? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01