Opladers Eco

\"\"

De oplader eco is een relatiegeschenk dat voor bedrijven binnen de telecommunicatie sector een ideaal relatiegeschenk is. Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig mobiele telefoons. Met de eco oplader kunt u altijd en overal uw mobiele telefoon voorzien van energie. De oplader eco maakt gebruik van de zon om leverbare energie op te wekken. Door middel van het solar paneel zet de duurzame eco oplader de kracht van de zon om in leverbare energie. Om die reden is de eco oplader een zeer milieuvriendelijk relatiegeschenk.

De \'groene\' oplader met spiraal kabel is uitgerust met een mini USB input, USB output, 800mAh oplaadbare batterij en met 3 LED oplaadindicatie lampjes. De milieuvriendelijke oplader word geleverd met een USB kabel en 6 adapters voor mobiele telefoons.

Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bedrukken de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de oplader eco. Uw bedrukte eco oplader zal de aandacht trekken van de mensen om u heen. Laat uw bedrijf zien met de bedrukte duurzame oplader als relatiegeschenk. Uw naamsbekendheid zal met de solar oplader als relatiegeschenk sterk stijgen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Opladers Eco? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01