Opwindbare Zaklampen

\"\"

De opwindbare zaklamp is een batterij besparend relatiegeschenk. De opwindbare zaklamp is zeer milieuvriendelijk omdat het geen energie uit battijen haalt. Er zijn geen batterijen nodig om de duurzame opwindbare zaklamp te laten schijnen. Wanneer u de opwindbare zaklamp 1 minuut lang opwind, schijnt de zaklamp voor wel 6 minuten lang licht. De eco opwindbare zaklamp is uitgerust met 2 sterke LED\'s waardoor uw licht alles tevoorschijn haalt waar u schijnt. De milieuvriendelijke opwindbare zaklamp is erg klein waardoor het gemakkelijk in de broekzak of handtas past. De zaklamp die opwindbaar is, is zeer geschikt als relatiegeschenk voor bedrijven in de outdoor sector.

De duurzame opwindbare zaklamp kan uw bedrijf optimaal promoten. Wij bedrukken de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de eco opwindbare zaklamp. Uw bedrukte duurzame opwindbare zaklamp is erg klein maar zal bij het kamperen toch de grote blikvanger zijn. Uw bedrijfskenmerken zullen onder de ogen komen van een groter publiek. Uw bedrijf laten zien? Bestel dan hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw milieuvriendelijke opwindbare zaklamp.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Opwindbare Zaklampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01