Pennen Eco

\"\"

De eco pennen uit onze A tot en met Z rubriek zijn qua uiterlijk niet te min voor normale pennen. De duurzame pennen zien er prachtig uit en ze hebben een zeer nuttige functie. De duurzame pennen zijn gemaakt van bamboe of biologisch afbreekbaar materiaal. Om die reden zijn de eco pennen zeer milieuvriendelijk. De milieuvriendelijke pennen zijn geweldige relatiegeschenken voor bedrijven met kantoren om weg te geven aan de klant of het personeel. Laat uw bedrijf zien!

Uw bedrijf van zijn beste kant laten zien? Wij zorgen ervoor. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op de eco pennen. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo zal goed zichtbaar zijn op de eco pen. Uw bedrukte duurzame pen zal wanneer u het als relatiegeschenk weggeeft, voor de ogen komen van een groter publiek. Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bieden u de kans reclame te maken voor uw bedrijf met geweldige en milieuvriendelijke relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Pennen Eco? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01