Premiums en geschenken met een duurzaam tintje

Denkt u aan de drie P\'s van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan denkt u aan people, planet en profit en dus aan de premiums en geschenken met een duurzaam tintje uit ons assortiment. Wij bieden u premiums en gifts met een duurzaam tintje aan om weg te geven aan de zakelijke relatie. U kunt als ondernemer invloed hebben op het milieu van onze prachtige planeet. Gebruik voortaan premiums en geschenken met een duurzaam tintje als relatiegeschenk voor de zakelijke relatie.

Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com gaan alleen voor kwalitatieve en duurzame relatiegeschenken. Onze premiums en geschenken met een duurzaam tintje kunnen zowel de planeet als uw bedrijf een handje helpen. De premiums en geschenken met een duurzaam tintje uit ons assortiment zijn stuk voor stuk ideale promotiemiddelen voor uw bedrijf.

Wij bedrukken de premiums en gifts met een duurzaam tintje met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. U neemt bijvoorbeeld een duurzame sleutelhanger als relatiegeschenk en laat de sleutelhanger bedrukken met uw bedrijfslogo en naam, daarna geeft u 1000 bedrukte sleutelhangers weg aan klanten, personeel, vrijwilligers en overige personen. U kunt duizenden mensen bereiken met een bedrukte sleutelhanger als relatiegeschenk. Uw naamsbekendheid zal gegarandeerd stijgen met onze premiums en geschenken met een duurzaam tintje en bedrukking als relatiegeschenk voor de zakelijke relatie.

Kijk voor meer informatie en duurzame relatiegeschenken op www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Premiums en geschenken met een duurzaam tintje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01