Puntenslijpers van Hout

\"\"

Uw potloden scherper maken? Het de puntenslijper van hout is dat geen probleem. Uw potloden zullen met de houten puntenslijper scherper worden dan ooit tevoren. De duurzame puntenslijper heeft zowel een prachtig uiterlijk als een unieke functie. Voor elke gemakswinkel is de eco houten puntenslijper een passend relatiegeschenk voor het personeel of de klant. De functionele puntenslijper van hout zal nog tijden gebruikt worden waardoor de puntenslijper van milieuvriendelijk materiaal het ideale relatiegeschenk is om uw bedrijf te promoten.

Uw bedrijf optimaal promoten? Wij bedrukken de kenmerken van uw bedrijf op de houten puntenslijper waardoor u uw bedrijf nog opvallender kunt laten zien. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf plaatsen wij zichtbaar op de duurzame puntenslijper. Met de bedrukte milieuvriendelijke puntenslijper valt uw bedrijf onder de ogen van een groter publiek. Uw bedrijf zal gezien en sneller herkend worden door de bedrukte houten puntenslijper als relatiegeschenk. Met de houten puntenslijper van www.duurzame-relatiegeschenken.com kunt u uw bedrijf optimaal promoten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Puntenslijpers van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01