QR Codes

\"\"

Een QR code is een matrix barcode of tweedimensionale code, het is alleen leesbaar met QR barcode lezers en mobiele telefoons met camera. QR staat voor Quick Response. De code bestaat uit zwarte modules gerangschikt in een vierkant patroon op een witte achtergrond. De gecodeerde informatie kan een URL, tekst of data zijn.

De QR-code is een van de meest populaire vormen van tweedimensionale barcodes. De technologie wordt in Japan en Zuid-Korea veel gebruikt. In het Westen is er een veel tragere invoering van QR codes.
QR codes worden al gebruikt in marketing campagnes, visitekaartjes en zelfs in de supermarkt.

Er kunnen ook QR codes op een emaille bord worden bedrukt. Ze blijven in goede staat en zijn bijna met elke (smart)telefoon leesbaar. Dit is ontzettend goed voor het milieu.

QR-Codes kunnen ook door www.duurzame-relatiegeschenken.com op uw passende duurzaam relatiegeschenk bedrukt worden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor QR Codes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01