Raam Oplader Solar

\"\"

Uw mobiele telefoon opladen door toedoen van de zon? Het is erg simpel met de raam oplader solar. Hoe gebruikt u de raam oplader solar? De naam zegt het al, u bevestigd de raam oplader aan een raam waar de zon regelmatig op schijnt, daarna hoeft u alleen maar uw mobiele telefoon aan de usb kabel aan te sluiten en de raam oplader solar aan te zetten. Erg simpel, snel en zeer duurzaam. De duurzame oplader is een geweldig relatiegeschenk voor telefoonwinkels om weg te geven aan de klant of het personeel.

De eco solar raam oplader van www.duurzame-relatiegeschenken.com is net als alle andere duurzame relatiegeschenken te bedrukken met uw bedrijfskenmerken of promotietekst. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo bedrukken wij op de raam oplader relatiegeschenk. Er is geen makkelijkere manier van reclame maken voor uw bedrijf dan met een bedrukt relatiegeschenk. De raam oplader is zelfs nog een beter promotiemiddel omdat het aan een raam bevestigd is. Dat wil zeggen dat iedereen buiten uw bedrukte raam oplader ziet en dus ook uw bedrijfskenmerken. Grijp deze kans en geef de bedrukte solar raam oplader weg als relatiegeschenk aan uw klanten of personeel!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Raam Oplader Solar? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01