Recycling

Tweederde van al het aluminium dat ooit geproduceerd is, is hedendaags nog steeds in gebruik. Door aluminium te recycelen wordt er 95% energie bespaard op het produceren van aluminium uit ruwe materialen. Neem het aluminium blikje als voorbeeld, het is werelds meest gereycled voorwerp en wordt  voor 95% gemaakt uit gerecycled aluminium. Elk blikje is volledig re recyclen.

\"\"

PET recyclen? PET flesjes zijn het meest gereyclede plastic ter wereld. Dagelijks worden er tassen en caps gebruikt die gemaakt zijn van oude plastic drinkflessen (PET). De plastic flessen worden gescheiden van al het andere afval en samengeperst, daarna wordt het samengeperst PET verdeeld in balen. Hoe minder onzuiverheden er in een baal zitten des te meer mogelijkheden er zijn om het gerecycleerd PET de herbruiken. Een gerecycled geschenk mag zo genoemd worden als het geschenk is gemaakt van minimaal 51% gerecycleerd materiaal. Zo zijn plastic flessen toch nog ergens goed voor.

Kijk op www.duurzame-relatiegeschenken.com voor onze duurzame gerecyclede relatiegeschenken



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Recycling? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

Personalisatie



HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01