Relatiegeschenken van gerecyclede autobanden

\"\"

Het leven van een autoband is niet voorbij bij versletenheid. Een autoband krijgt een nieuw leven in een ander jasje. De versleten autobanden kunnen gerecycled worden waarna ze worden getransformeerd in een mousepad, A4 schrijfmap, bureaubakje, mobielhouder of sleutelhanger. Deze artikelen zijn allemaal gemaakt van oude banden. Oude autobanden kunnen op deze manier optimaal functioneren. Relatiegschenken van gerecyclede autobanden zijn uiters duurzaam en milieuvriendelijk.

De relatiegeschenken van gerecyclede autobanden kunnen bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken of promotietekst. Uw oude autoband is ook nog eens een geweldig promotiemiddel voor uw bedrijf. Met de bedrukte relatiegeschenken van oude banden zal uw bedrijf sterk groeien qua naamsbekendheid. Bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com de relatiegeschenken van gerecyclede autobanden met bedrukking en verras uw zakelijke relaties met deze geweldige relatiegeschenken.\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Relatiegeschenken van gerecyclede autobanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01