Sleutelhangers

\"\"

Een milieuvriendelijke sleutelhanger is gemaakt van gerecycled plastic. De duurzame sleutelhanger is een geweldig relatiegeschenk om weg te geven. Voor autobedrijven is de eco sleutelhanger een passend relatiegeschenk om weg te geven aan de klant of het personeel. Deze sleutelhanger is uitgerust met een flessenopener aan het uiteinde van de duurzame sleutelhanger. Verras uw klanten of personeel met een milieuvriendelijke sleutelhanger.

De duurzame sleutelhanger relatiegeschenk is ideaal te gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken zichtbaar op de eco sleutelhanger. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo bedrukken wij op uw duurzame sleutelhanger met flessenopener. Met de bedrukte sleutelhanger kunt u uw bedrijf optimaal promoten. Een sleutelhanger zal veelvuldig gezien worden omdat uw sleutels regelmatig gebruikt worden. Met de bedrukte sleutelhanger aan uw sleutelbos zullen uw bedrijfskenmerken door velen gezien worden. Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com stimuleren mensen om duurzame relatiegeschenken te gebruiken als promotiemiddel voor het bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01