Spiraal Notitieboekjes

\"\"

Het spiraal notitieboekje is gemaakt van gerecycled karton. Om die reden krijgt het spiraal notitieboekje de naam van duurzaam notitieboekje. Het duurzame notitieboekje zit aan elkaar vast door middel van een spiraal. Het eco notitieboekje is een prachtig relatiegeschenk voor uw klanten of personeel. Voor elk bedrijf dat in schrijfwaren handelt of in zich in het onderwijs bevindt is het eco notitieboekje een zeer passend relatiegeschenk. Het notitieboekje van gerecycled karton is voor iedereen een geweldig relatiegeschenk.

Het spiraal notitieboekje is uitermate geschikt als promotiemiddel voor uw bedrijf. Omdat iedereen wel eens een notitieboekje gebruikt zal uw promotietekst duidelijk in beeld komen. Wij bedrukken de bedrijfskenmerken zoals de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op het eco notitieboekje. Het bedrukte milieuvriendelijke notitieboekje zal uw bedrijf nadrukkelijk onder de ogen brengen van het grotere publiek. Uw naamsbekendheid zal met het bedrukte eco notitieboek van www.duurzame-relatiegeschenken.com sterk stijgen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Spiraal Notitieboekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01