Tas van duurzaam materiaal

\"\"

Een tas van duurzaam materiaal is niet zomaar een duurzaam relatiegeschenk. De tas van gras of de tas van bananenbladeren zijn twee uitzonderlijk milieuvriendelijke tassen. De tassen van duurzaam materiaal worden op een 100% ambachtelijke manier gemaakt in de Filippijnen. De tas van duurzaam materiaal wordt met de hand gemaakt en biedt werkgelegenheid in een ontwikkelingsland als de Filippijnen.

De tassen van duurzaam materiaal zijn niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor uw bedrijf. Door uw bedrijfskenmerken op de duurzame tas te laten bedrukken, kunt u uw bedrijf optimaal promoten. Simpel en effectief is de manier waarop u met de bedrukte eco tas reclame kunt maken voor uw bedrijf. Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com stimuleren bedrijven reclame te maken door middel van duurzame relatiegeschenken. De tas van duurzaam materiaal is een geweldig relatiegeschenk om weg te geven aan de klant of het personeel.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Tas van duurzaam materiaal? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01