Trolley Reistassen

\"\"

Bent u op zoek naar een stevige trolley reistas? Dan zoekt u hier op de goede plek. De trolley reistas van onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com is een zeer stevige trolley reistas met een uitschuifbaar handvat van PVC-vrij materiaal. De duurzame trolley reistas is in zijn geheel gemaakt van PVC-vrij materiaal waardoor de eco trolley reistas zeer milieuvriendelijk is. De milieuvriendelijke trolley reistas heeft een afmeting van 37,5 x 26,0 x 58,0 cm. De grote duurzame trolley reistas is een ideaal relatiegeschenk voor reisbureau\'s om weg te geven aan de klant of het personeel.

De eco trolley reistas van PVC-vrij materiaal is optimaal te gebruiken als promotiemiddel. Uw bedrijfskenmerken zoals de naam, slogan of het logo bedrukken wij zichtbaar op de milieuvriendelijke reistas. De bedrukte duurzame reistrolley zal uw bedrijfskenmerken van zijn beste kant laten zien. Met de bedrukte trolley reistas zullen veel mensen uw bedrijfskenmerken zien en herkennen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Trolley Reistassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01