USB Sticks Bamboe

\"\"

De usb stick bamboe is een geweldig relatiegeschenk dat zeer milieuvriendelijk is. De bamboe usb stick is, zoals de naam al zegt, gemaakt van bamboe. De duurzame usb stick bamboe kan op de PC worden aangesloten door middel van een usb-poort. Er kunnen bestanden van -en naar de usb stick bamboe overgeplaatst worden. De bamboe usb stick is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven om op beurzen of congressen weg te geven aan de klant of het personeel.

De eco usb stick van bamboe is te bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken zichtbaar op de milieuvriendelijke bamboe usb stick. Uw bedrijfskenmerken zullen opvallen onder de ogen van een groter publiek. Uw naamsbekendheid zal met de bedrukte bamboe usb stick sterk stijgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor USB Sticks Bamboe? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01