Veelzijdige LED Zaklamp

\"\"

Deze veelzijdige LED zaklamp is zowel een zaklamp als oplader voor uw mobiele telefoon. De veelzijdige LED zaklamp maakt gebruik van opwindbare energie die zowel voor het opladen van uw telefoon en het schijnen van licht gebruikt wordt. De veelzijdige duurzame zaklamp is een van de zaklampen uit het batterij besparings assortiment dat geen batterij nodig heeft om energie uit te stralen. De veelzijdige eco zaklamp is een perfect relatiegeschenk voor sportwinkels om weg te geven aan de klant of het personeel.

De opwindbare zaklamp is te bedrukken met de promotietekst, bedrijfsnaam, slogan of het logo van uw bedrjf. De veelzijdige LED zaklamp is een geweldig promotiemiddel voor uw bedrijf doordat het een opvallend product is. Uw bedrijfskenmerken zullen de doelgroep zeker niet ontgaan waardoor uw naamsbekendheid tot grote hoogten kan stijgen. De bedrukte duurzame zaklamp is een geweldig relatiegeschenk om weg te geven.

Bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com uw bedrukbare relatiegeschenken voor een eerlijke prijs en laat uw bedrijf zien!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Veelzijdige LED Zaklamp? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01