Waterflessen

Een waterfles duurzaam? Wij bieden u een duurzame waterfles aan, waarmee u tijdens het sporten gemakkelijk even een slokje kunt drinken. De waterfles heeft een prachtige uitstraling doordat het gemaakt is van hoogwaardig roestvrij staal. De eco waterfles is ideaal voor het weggeven als relatiegeschenk aan uw klanten of het personeel. Voor alle bedrijven binnen de sport en recreatie sector is de milieuvriendelijke rvs waterfles, ook wel veldfles genoemd, een passend relatiegeschenk.

De milieuvriendelijke veldfles bedrukken wij met uw promotietekst of bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf kunnen wij, met onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrukken, zichtbaar bedrukken op de eco waterfles. De bedrukte rvs waterfles zal uw bedrijf onder de aandacht brengen van een groter publiek. Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com helpen u graag met het beantwoorden van vragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Waterflessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01