Zaklamp

\"\"

De zaklampen op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com zijn stuk voor stuk milieuvriendelijke relatiegeschenken. De duurzame zaklamp is een LED, schud of opwindbare zaklamp die voor evenveel verlichting zorgt dan een niet-milieuvriendelijke zaklamp. Deze eco zaklamp maakt gebruik van LED-lampjes die samen een zeer krachtige lichtbron vormen. De duurzame zaklamp is slag en stootvast en is bestand tegen spatwater. De eco zaklamp is gemaakt van duurzaam vliegtuig aluminium. Voor bedrijven in de outdoor sector is deze zaklamp het ideale relatiegeschenk om weg te geven aan de klant of het personeel.

Reclame maken met de duurzame zaklamp? Een beter idee is er niet! Bij het aanzetten van uw eco zaklamp zal iedereen in de ruimte eerst naar uw zaklamp kijken. Door uw bedrijfskenmerken of promotietekst door ons op de zaklamp te laten bedrukken, kunt u uw bedrijf optimaal promoten. De bedrutke eco zaklamp zal de blikvanger in de ruimte zijn.

Wij garanderen u dat uw naamsbekendheid binnen een kort tijdsbestek een stevige groei doormaakt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Zaklamp? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01