Relatiegeschenken blog

Bamboe geschenken

Milieuvriendelijke relatiegeschenken van bamboe zijn er in allerlei vormen en maten. Op onze pagina bamboe geschenken vindt u veel van onze bamboe geschenken die we hebben opgenomen in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld bamboe calculators, bamboe fotolijsten en bamboe kaasplanken. Met een bamboe product kunt u laten zien dat u milieuvriendelijk bezig bent.

Onze bamboe relatiegeschenken kunnen worden bedrukt, bijvoorbeeld met uw logo en bedrijfstekst. Met een geschenk van bamboe kunt u als bedrijf uw bewustzijn voor het milieu laten blijken. Een offerte opvragen voor een van onze artikelen is gratis en vrijblijvend. Mocht u nog vragen hebben over een van onze artikelen, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Bamboe keuken geschenken

Bamboe keuken geschenken zijn deels of compleet gemaakt van Bamboe. Deze soort hout bestaat uit vezels die parallel naast elkaar liggen. Hierdoor is de binnenkant van de bamboe stengel hol. De bamboe stengel wordt soms onderbroken door een knoop waar een plant uit groeit. Bamboe is een stevige en een bijna onuitputtelijke houtsoort die voor verschillende doelen gebruikt kan worden. Bamboe is de snelstgroeiende plantsoort ter wereld en kan tot een meter per dag groeien. In één seizoen kan een bamboeplant uitgroeien naar zijn volledige wasdom. Een andere reden dat bamboe bijna onuitputtelijk is, is dat de plantsoort zowel op de hoogste bergtoppen als in hete tropische klimaten kan groeien.

De producten uit deze categorie zijn allemaal gemaakt van de plantsoort bamboe. Het assortiment bamboe relatiegeschenken bestaat uit verschillende producten. Alle relatiegeschenken van bamboe zijn in verschillende maten te bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Keuken geschenken van bamboe. Hier vindt u onze collectie keukengeschenken gemaakt van het materiaal bamboe. Zo hebben we kaasplankjes, wijnsets, snijplanken en schalen. Deze bamboe artikelen zijn milieuvriendelijk en voedselveilig. Bekijk al onze bamboe geschenken op onze website duurzame-relatiegeschenken.comBamboe Smartphone

De Britse designstudent Kieron Scott-Woodhouse was gefrustreerd omdat hij vond dat alle smartphones op elkaar leken. Het frustreerde hem dat er zo weinig variatie was in het aanbod van smartphones. De jonge ontwerper bedacht een eigen smartphone dat zeer vriendelijk was voor het milieu. Hij gebruikte vier jaar oude biologische bamboe om zijn eigen smartphone te ontwikkelen. Door de financiële steun, die hij kreeg van een gespecialiseerde ondernemer, kon hij zijn eigen ontwerp verwezenlijken.

De ADzero is de naam van de bamboe smartphone die Kieron ontwikkelde. De ADzero is nu erg populair in landen als China en Japan. In Europa is de bamboe telefoon steeds meer in opkomst en het duurt niet lang meer voor de ADzero ook hier in de winkels ligt.

 Bamboe tandenborstel

Humble brush, eco, naturel, anti-bacterieel

De humble brush is een tandenborstel van bamboe, waardoor u een duurzame keuze maakt. Elk jaar belanden meer dan 2 miljard plastic tandenborstels in stortplaatsen en oceanen. Vanaf nu heeft u de kans om het verschil te maken door te kiezen voor de Humble brush. Deze bamboe tandenborstel is gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe. Ook de verpakking is 100% gerecycled materiaal. Verder is de borstel voorzien van natuurlijke anti-slip.

Humble brush is in verschillende kleuren beschikbaar. Zo hebben we zwart, wit, roze, geel en blauw. Twee verschillende formaten; een kinder en een volwassen tandenborstel. De tandenborstel kan bedrukt worden. Op de achterkant kunnen we uw eigen logo zetten. Op die manier kunt u uw bedrijf goed promoten door middel van een bedrukte tandenborstel. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.  Bedrukte eco geschenken

Eco geschenken zijn duurzame relatiegeschenken die erg milieuvriendelijk zijn. De eco geschenken zijn gemaakt van natuurlijke, gerecyclede of biologisch afbreekbare stoffen. Het aanbod van eco geschenken is beperkt maar komt de laatste tijd steeds meer in beeld in de maatschappij. Wij geven u de keuze uit het grootste assortiment van eo geschenken. De eco geschenken hebben de zelfde functie als gewone relatiegeschenken en zien er geweldig uit.

De eco geschenken zijn te bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Uw eco geschenken worden met de bedrukking van uw bedrijf veel gezien door de mensen in uw omgeving. Uw eco geschenken dienen met bedrukking ook als promotiemiddel. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrukte jute tas of aan een bedrukte eco oplader. Uw bedrijfskenmerken zullen opvallen en herkend worden.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01