Dag van de Duurzaamheid

Dag van de duurzaamheid (10 oktober)

Op 10 oktober is het elk jaar de dag van de duurzaamheid. Met de 3,8% duurzame energie is Nederland de hekkensluiter van de Europese landen. Ondanks dat Nederland op de laatste plaats staat, lopen onze vaderlandse ondernemingen met hun duurzame innovaties wereldwijd voorop.

Op de dag van de duurzaamheid worden verschillende duurzame activiteiten uitgevoerd om mensen in te laten zien hoe belangrijk de planeet voor ons is. Wat waren de activiteiten?
-    10 bestuurders van topbedrijven lieten 10 dagen hun auto staan, en namen in plaats van de auto nu het openbaar vervoer in gebruik.
-    Een organisatie met meer dan 500 winkels in Nederland stimuleert de klant niet meer om plastic tasjes mee te nemen.
-    Een horecaketen heeft 2000 ondernemers in de horeca de verlichting laten verwisselen in LED verlichting.

Deze voorbeelden van activiteiten zijn een teken dat grote bedrijven bezig zijn met het milieubewust ondernemen. Bedrijven door heel Nederland hebben op 10 oktober ondernemers, klanten en andere relaties gestimuleerd om over te stappen op groene producten. Wij bieden u alleen de beste duurzame relatiegeschenken voor een milieubewust leven.

De dag van de duurzaamheid krijgt elk jaar meer deelnemers. Deze dag van de duurzaamheid heeft zeker 60.000 deelnemers geteld die zich allemaal in hebben gezet voor een milieuvriendelijke manier van leven. Zeker 2.000 activiteiten hebben ervoor gezorgd dat veel mensen zich nu bewust zijn geworden wat de planeet voor ons betekent en hoe belangrijk het is om ‘groene’ producten te gaan gebruiken.

Hebt u de dag van de duurzaamheid gemist? Kijk dan nu op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com voor alle duurzame relatiegeschenken en begin met milieubewust leven!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01