Duurzame relatiegeschenken? Wat is in en uit?

Duurzame Relatiegeschenken? Wat is in en uit?

Wat is in?
Tegenwoordig zijn duurzame relatiegeschenken steeds populairder bij de consument. Dit komt doordat er in de maatschappij steeds meer reclame wordt gemaakt voor milieuvriendelijkheid. De vraag naar milieuvriendelijke producten wordt daardoor groter. Zo is de vraag naar ECO USB-sticks de laatste jaren sterk gegroeid en wordt het aanbod in duurzame USB sticks ook groter.

In zakelijke relaties worden vaak geschenken uitgewisseld na het onderhandelen. Aanraders voor zakelijke geschenken zijn Duurzame pennen of ECO USB sticks. Uw personeel kan ook wel eens in de zoveel tijd een geschenk gebruiken. Voor uw personeel zijn vooral de duurzame kantoorartikelen of bureau accessoires zeer geschikte relatiegeschenken om te geven. Maar ook milieuvriendelijke mappen of notitieboekjes doen het altijd goed.

De persoonlijke relatie vergt vaak wat meer aandacht en een intiemere manier van aanpak. De geschenken voor een persoonlijke relatie verschilt per persoon. Zo kunt u voor een kind een Solar voertuig cadeau geven. Voor de wat avontuurlijkere persoon zijn de Solar reis accessoires geschikte relatiegeschenken. De gas en waterbesparing relatiegeschenken doen het altijd goed bij de persoonlijk relatie. 

Wat is uit?
Alle producten die niet milieuvriendelijk zijn, zijn bij voorbaat al niet aantrekkelijk. De maatschappij heeft een groene aanpak van leven nodig en dat begint bij het verbruiken van energie. Energiemaatschappijen komen met advertenties en reclames over groene energie en goedkope energie. Wij helpen u met het echt besparen van energie. Onze energie bespaarsets bevatten verschillende producten waarmee u niet meer dan nodig energie verbruikt en wat dus geld besparend is.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01