Groene evenementen organiseren

Met een aantal kleine aanpassingen aan een evenement, kunt u het al een stuk groener maken. Op die manier kunt u echt een verschil maken voor uzelf, de bezoekers en het milieu! 

Vooraf: Zorg ervoor dat u geen dubbele ontvangers in uw mailinglijst heeft. Door dit regelmatig te doen voorkomt u dat uitnodigingen twee keer naar dezelfde persoon worden gestuurd, waardoor u niet alleen op verzendkosten bespaard, maar ook op papier. Ook kunt u er voor zorgen dat er op reiskosten bespaard wordt. Organiseer uw salesmeeting tijdens en in dezelfde stad als uw belangrijkste vakbeurs.

Tijdens: Wilt u tijdens uw evenement waterflesjes uitdelen? Geef herbruikbare waterflessen weg in plaats van PEt flesjes water. Ook op het gebied van tasjes kunt u iets doen. Gebruik geen plastic tasjes ter promotie van uw merk, maar een erbruikbare en duurzame tas. Hiermee laat u zien dat u duurzaam bezig bent wat een goede indruk achter zal laten. Ook kunt u gebruik maken van duurzaam standmateriaal zoals gerecycled aluminium.

Achteraf: Recycle materiaal na afloop van de beurs of gebruik stand materiaal komend jaar nogmaals.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01