Kraanwater vs bronwater

Help het milieu

Wilt u ook meehelpen aan het milieu? Drink dan vanaf nu kraanwater in plaats van bronwater. Kraanwater moet aan 57 eisen voldoen voordat het goed wordt gekeurd terwijl bronwater maar 17 eisen heeft waaraan het moet voldoen. Daarbij komt dat kraanwater zo’n 325 keer goedkoper is dan bronwater. De bidons, flessen en waterkoelers van krnwtr zijn allemaal van recyclebaar materiaal gemaakt of van materiaal wat een leven lang meegaat. Zo hoeft u geen plastic flessen meer weg te gooien.

Bedrukte bidons,flessen en waterkoelers

De bedrukte bidons van krnwtr kunnen worden bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Zo is het nog een stuk aantrekkelijker om als bedrijf zijnde de bidons met opdruk te gebruiken als relatiegeschenk. Dit relatiegeschenk kan overal worden ingezet. Van grote evenementen tot aan in uw eigen bedrijf. Laat zien dat u er trots op bent wanneer u kraanwater drinkt.

Ik heb nog vragen?

Wij van duurzame relatiegeschenken doen zo veel mogelijk ons best om duurzaam en zuinig om te gaan met de wereld. Al onze producten zijn van duurzame kwaliteit en gaan lang mee. Krnwtr is een nieuw merk dat mee gaat helpen aan een stuk duurzamer worden. Heeft u vragen over de producten van krnwtr of over onze website? Dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01