Sorteer op:Douchetimers

Bedrukte douchetimers

Nooit meer onbewust te lang onder de douche dankzij een bedrukte douchetimer! Duurzaamheid is tegenwoordig een heel belangrijk aspect. Met een bedrukte douchetimer zorg je ervoor dat je nooit teveel tijd onder de douche besteedt. De douchetimer houdt bij hoelang je al onder de douche staat, en geeft je een seintje wanneer je eruit moet. Straal het duurzame beleid van uw bedrijf uit en geef uw klanten een bedrukte douchetimer cadeau. Dit is niet alleen positief voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van uw klanten. In ons ruime assortiment vindt u diverse douchetimers die allemaal voor een zeer scherpe prijs besteld kunnen worden. 

Douchetimers bedrukken

Een gepersonaliseerde douchetimer is een geliefd cadeau met een groen en duurzaam tintje. De douchetimer kan geheel naar wens worden voorzien van een mooie bedrukking. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de douchetimers bedrukken. Zo creëert u een uniek geschenk dat kan worden ingezet als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor uw bedrijf. Heeft u liever een ander ontwerp op de douchetimers? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de douchetimers met uw logo erop geplaatst? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een digitaal beeld aan op onze website. 

Douchetimers bestellen

Zoekt u een ecologisch verantwoord geschenk om in te zetten tijdens een beurs of evenement? Een douchetimer met opdruk is dan zeker een goed idee! Uw logo zal een van de eerste dingen zijn die mensen zien in de ochtend, wat zeer voordelig is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. De douchetimers kunnen al vanaf een kleine oplage online besteld worden. Neem dus zeker eens een kijkje in onze webshop. In ons ruime assortiment vindt u vele duurzame artikelen die ingezet kunnen worden om het groene beleid van uw bedrijf te laten opvallen.
 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01