Koelkast Thermometer

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsd7001

Go Green Koelkast Thermometer

Go Green producten zijn altijd gericht op milieuvriendelijkheid. Zo is ook de Go Green Koelkast Thermometer helemaal milieuvriendelijk. Met de Thermometer relatiegeschenk kunt u meten hoeveel graden het in uw koelkast is. Wanneer er te veel energie word verspeeld geeft deze Koelkast Thermometer relatiegeschenk aan dat u te veel energie verspeelt. De Go Green Koelkast Thermometer relatiegeschenk is een uniek relatiegeschenk om uw relatie mee te versterken.

De Koelkast Thermometer relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Koelkast thermometers. Met de bedrukte koelkast thermometer zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de koelkast thermometer als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01